AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bal arısı görmek

Kahve falında ölmüş bal arısı görmek

Kahve falında ölmüş bal arısı görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş bal arısı gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahale etmesini istemiyorsanız planlarınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında arının bal yaptığını görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında bal ve arı görmek işlerinin çok iyi olacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında arı kovanından bal yemek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet eder.

Kahve falında toplu halde bal arısı görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, hem çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında çok bal arısı görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde bal arısı görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bal arısı görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal arısının oğul çıkardığını görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir