AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal arısı kovanı görmek

Kahve falında bal arısı kovanı görmek

Kahve falında bal arısı kovanı görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, verilen kararların geri çekileceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında bal arısı kovanı gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Kahve falında bal arısı kovanı görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı kovanından bal yemek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında arı kovanından bal çıkarmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı ve arı kovanı görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı kovanı almak emeğinden hayır göreceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında boş arı kovanı görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kovanda arı görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işarettir.

Kahve falında arı ve kovanı görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir