AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt taşımak

Kahve falında yoğurt taşımak

Kahve falında yoğurt taşımak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında yoğurt taşımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yoğurt taşımak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yoğurdun suyunu içmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt ve yoğurt görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta yoğurt görmek ortamın bir hayli gerileceğine, ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt süzmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt istemek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt kaynatmak onları rahat ettireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bal ve yoğurt görmek yaşama hevesinden olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir