AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt istemek

Kahve falında yoğurt istemek

Kahve falında yoğurt istemek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt istemek gördüyseniz:

  • Yardımcı olacağınız kişileri yaşam tarzınız üzerinde değişiklik yapmanızı sağlayabilirler.

Kahve falında yoğurt istemek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan yoğurt istemek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine yorulur.

Kahve falında birinden yoğurt istemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta yoğurt görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, büyük bir işe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside yoğurt görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı yoğurt görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında çilekli yoğurt yemek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir