AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt kaynatmak

Kahve falında yoğurt kaynatmak

Kahve falında yoğurt kaynatmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt kaynatmak gördüyseniz:

  • Biraz sakin tonda konuşmakta fayda var.

Kahve falında yoğurt kaynatmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yeni mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynamış darı görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yemek kaynatmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sütün kaynayıp taştığını görmek ağız tadının da kaçacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak kayması altında kalmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında sütü kaynatırken görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine işarettir.

Kahve falında kaynamış darı yemek söz ve yetki sahibi olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kazanda su kaynatmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir