AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurdun suyunu içmek

Kahve falında yoğurdun suyunu içmek

Kahve falında yoğurdun suyunu içmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurdun suyunu içmek gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemenz gerekiyor.

Kahve falında yoğurdun suyunu içmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt suyu içmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurt içmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğurt çorbası içmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt suyu görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında zorla su içmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinden su alıp içmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir