AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt süzmek

Kahve falında yoğurt süzmek

Kahve falında yoğurt süzmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, haram mala, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, geçim derdine düşeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt süzmek gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir bayan, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Kahve falında yoğurt süzmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işarettir.

Kahve falında peynir süzmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında kuran süzmek işlerin hafifleyeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çay süzmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç süzmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında süt süzmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına alamet eder.

Kahve falında yağ süzmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sütü süzmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir