AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta yoğurt görmek

Kahve falında tabakta yoğurt görmek

Kahve falında tabakta yoğurt görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta yoğurt gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında tabakta yoğurt görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğurt yemek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bal ve yoğurt görmek zaaflarına kapılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalettir.

Kahve falında yoğurt kaynatmak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, mal ve para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yoğurt istemek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ballı yoğurt görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu patates kızartması görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurt çalmak büyük borçlar alınacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir