AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt suyu görmek

Kahve falında yoğurt suyu görmek

Kahve falında yoğurt suyu görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında yoğurt suyu gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Kahve falında yoğurt suyu içmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yoğurdun suyunu içmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt suyu görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yerken görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu ekmek görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yoğurt mayalarken görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, edilen duaların kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlu yoğurt görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalettir.

Kahve falında bal ve yoğurt görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir