AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt mayalarken görmek

Kahve falında yoğurt mayalarken görmek

Kahve falında yoğurt mayalarken görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kazancının düşeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yoğurt mayalarken gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Kahve falında mayalanmış yoğurt görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yoğurt mayası görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, evini ve ailesini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt mayalarken görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamurun mayalandığını görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında hamur mayalandığını görmek muradına ereceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur mayası almak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yaş maya görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hamur maya görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir