AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt yerken görmek

Kahve falında yoğurt yerken görmek

Kahve falında yoğurt yerken görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurt yerken gördüyseniz:

  • Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler.

Kahve falında yoğurt yerken görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine alamet eder.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Kahve falında saça yoğurt görmek başarısız olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yoğurtlu mantı görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Kahve falında bir kova yoğurt görmek güç ve para kaybedeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtlu makarna görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş yoğurt görmek geçim derdinin son bulacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir