AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu yoğurt görmek

Kahve falında kurtlu yoğurt görmek

Kahve falında kurtlu yoğurt görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlu yoğurt gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza direnç gösteren ya da itiraz eden kişilerle imza atmak veya anlaşmaya varmak üzereyseniz seçeneklerinizi bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kurtlu yoğurt görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu birşey yemek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yedirmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt satmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işarettir.

Kahve falında yoğurt yediğini görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında koyun yoğurdu yemek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine alamet eder.

Kahve falında sütü yoğurt yapmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir