AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt karıştırmak

Kahve falında yoğurt karıştırmak

Kahve falında yoğurt karıştırmak bir konuda destek alacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, para kazanmaya, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurt karıştırmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yoğurt karıştırmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine delalettir.

Kahve falında bal karıştırmak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı yorulmaktadır.

Kahve falında kaka karıştırmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, manevi mutluluğu tadacağına delalet eder.

Kahve falında eski eşyaları karıştırmak zor günler geçirileceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürdanla diş karıştırmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boya karıştırmak kendi şansını kendi yaratacağına, yeni alanlara yöneleceğine inanılır.

Kahve falında birinin çantasını karıştırmak oldukça uzun bir yolculuğa, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yolu karıştırmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir