AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşyaları karıştırmak

Kahve falında eski eşyaları karıştırmak

Kahve falında eski eşyaları karıştırmak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, yüklü miktarda kazanç getireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları karıştırmak gördüyseniz:

  • Hala bazı konular muallakta olsa da, ayağınıza gelen topa vurmanız gerekiyor.

Kahve falında eski eşyaları karıştırmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının eşyasını karıştırmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında eşya karıştırmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında eşyalarının karıştırıldığını görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının eşyalarını karıştırmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eski eşyaları vermek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ev eski eşya görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir