AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yoğurt istemek

Kahve falında birinden yoğurt istemek

Kahve falında birinden yoğurt istemek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, heveslerin söneceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında birinden yoğurt istemek gördüyseniz:

  • Çalıştığınız ortamda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, değişik düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Kahve falında birinden yoğurt istemek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt istemek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, işinin de hep yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşudan yoğurt istemek zor ve stresli günler geçireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovayla yoğurt görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek parasız kalmaya, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tencere yoğurt görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir