AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt çalmak

Kahve falında yoğurt çalmak

Kahve falında yoğurt çalmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, gözyaşı dökeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurt çalmak gördüyseniz:

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.

Kahve falında yoğurt çalmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinden yoğurt almak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulur.

Kahve falında yoğurtlu bakla görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden yoğurt almak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt kaymağı görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurtlu kabak yemek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarından arınacağına işaret eder.

Kahve falında bakkaldan yoğurt almak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir