AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden yoğurt almak

Kahve falında ölmüş birinden yoğurt almak

Kahve falında ölmüş birinden yoğurt almak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden yoğurt almak gördüyseniz:

  • Net cevaplar almak istiyorsanız on göre sorular sormalısınız.

Kahve falında yoğurt ikram etmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında yoğurt taşımak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş yoğurt görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurt çorbası görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolapta yoğurt görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşık kaşık yoğurt yemek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yiyen birini görmek derde ve kedere düşeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir