AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurtlu bakla görmek

Kahve falında yoğurtlu bakla görmek

Kahve falında yoğurtlu bakla görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, ileri gideceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yoğurtlu bakla gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında yoğurtlu bakla görmek imkân sahibi olacağına, yollarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan bakla almak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil bakla görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru bakla görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bakla görmek kötü haberler alınacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında iç bakla yemek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bakla görmek yeni bir hayata adım atılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bakla pişirmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir