AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkaldan yoğurt almak

Kahve falında bakkaldan yoğurt almak

Kahve falında bakkaldan yoğurt almak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yoksulluğa delalet etmektedir.

Kahve falında bakkaldan yoğurt almak gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştıran, problem yaratan ya da size yük olan şeylerden kurtularak daha rahat ilerleme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında yoğurt aramak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında yoğurdu görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına işaret eder.

Kahve falında ekmekle yoğurt yemek maddi kolaylığa ulaşacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan yemek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında bir kova yoğurt görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurt yaptığını görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında tatlı yoğurt yemek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kova yoğurt görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir