AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurdun içinde kıl görmek

Kahve falında yoğurdun içinde kıl görmek

Kahve falında yoğurdun içinde kıl görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurdun içinde kıl gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek ya da fırsatları değerlendirmek istiyorsanız harekete geçmeli ya da katılımcı olmalısınız.

Kahve falında yoğurt içinde kıl görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurdun içinde kıl görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurtta kıl görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına işarettir.

Kahve falında kıllı yoğurt görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurdun içinde fare görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurdun içinde sinek görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak içinde kıl görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorbanın içinde kıl görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir