AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt içinde kıl görmek

Kahve falında yoğurt içinde kıl görmek

Kahve falında yoğurt içinde kıl görmek işlerinin düşeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt içinde kıl gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Kahve falında yoğurdun içinde kıl görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında yoğurt içinde kıl görmek yıpranacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kıllı yoğurt görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurtta kıl görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurdun içinde sinek görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurdun içinde fare görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütün içinde kıl görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt içinde kıl görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir