AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın içinde fare görmek

Kahve falında yatağın içinde fare görmek

Kahve falında yatağın içinde fare görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında yatağın içinde fare gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında yatağın içinde fare görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın altında fare görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta fare pisliği görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işaret eder.

Kahve falında yatakta fare öldürmek kendisini iyi hissedeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak odasında fare görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta fare görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakda fare görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, aile içinde husumet gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağın içinde muska görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, zevki sefa içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir