AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına yoğurt vermek

Kahve falında başkasına yoğurt vermek

Kahve falında başkasına yoğurt vermek anne baba ile ters düşüleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına yoğurt vermek gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında yoğurtlu kızartma yemek yüzünün gülmeye başlayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak anne baba duası alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında bal ve yoğurt görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve ekmek görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt peynir görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında yoğurt içinde kıl görmek canını ve malını hiçe sayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurt yapmak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında yoğurt çırpmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, işini büyüteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir