AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt saklamak

Kahve falında yoğurt saklamak

Kahve falında yoğurt saklamak sorunların çözüme kavuşacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurt saklamak gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Kahve falında yoğurt saklamak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında para saklamak işlerini boşvereceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonu saklamak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca saklamak hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebek saklamak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçağı saklamak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına yorulur.

Kahve falında polisten silah saklamak huzurlu ve sakin bir yaşama, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeker saklamak sebep olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir