AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt ikram etmek

Kahve falında yoğurt ikram etmek

Kahve falında yoğurt ikram etmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt ikram etmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında yoğurt ikram etmek bahtının da çok parlak olacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber dolması ikram etmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurma ikram etmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyva ikram etmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalet eder.

Kahve falında patrona çay ikram etmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ikram yemek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kuruyemiş ikram etmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir