AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurdun bozulduğunu görmek

Kahve falında yoğurdun bozulduğunu görmek

Kahve falında yoğurdun bozulduğunu görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, ferahlayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurdun bozulduğunu gördüyseniz:

  • Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar.

Kahve falında yoğurdun bozulduğunu görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine inanılır.

Kahve falında uçağın bozulduğunu görmek azalacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında büyünün bozulduğunu görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında araba bozulmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birinin kızlığının bozulduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında kızının kızlığının bozulduğunu görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütün bozulduğunu görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının bozulduğunu görmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok kötü günler göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir