AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek vermek

Kahve falında yiyecek vermek

Kahve falında yiyecek vermek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rahatının yerine geleceğine, ona göre davranacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Kahve falında yiyecek almak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yiyecek saklamak huzurlu, mutlu olacağına, hayal kırıklığına işarettir.

Kahve falında birisine yiyecek vermek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek istemek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında köpeğe yiyecek vermek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü yiyecek görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalettir.

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yiyeceğin içinde kurt görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir