AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe yiyecek vermek

Kahve falında köpeğe yiyecek vermek

Kahve falında köpeğe yiyecek vermek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğe yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında köpeğe yiyecek vermek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş yiyecek görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş yiyecek görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş yiyecek görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik yiyecek görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, edilen duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayat yiyecek görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü yiyecek görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk yiyecek görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir