AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek istemek

Kahve falında yiyecek istemek

Kahve falında yiyecek istemek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, üzgün olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, makamının yükseleceğine, çok yükseleceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet eder.

Kahve falında yiyecek istemek gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Kahve falında yiyecek istemek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine inanılır.

Kahve falında evde yiyecek görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında yanık yiyecek görmek başarı ve zenginlik getireceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden yiyecek almak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yiyecek kurdu görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu yiyecek görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan yiyecek çıkarmak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir