AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek almak

Kahve falında yiyecek almak

Kahve falında yiyecek almak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, güzel günler yaşanacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, büyük adımlar atılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ertelemeye veya üstünde durmamaya çalışsanız da, net olunması ya da tepki verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında yiyecek içecek görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol yiyecek görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Kahve falında bakkaldan yiyecek almak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, ona kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yiyecek alışveriş yaptığını görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evde yiyecek görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında çuvalda yiyecek görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir