AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek hazırlamak

Kahve falında yiyecek hazırlamak

Kahve falında yiyecek hazırlamak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek hazırlamak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında yiyecek hazırlamak sorunların üzüntülere neden olacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek ikram etmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında bayat yiyecek görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında yiyecek aramak kendisini çok kötü hissedeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük yiyecek görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında donmuş yiyecek görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında yiyecek ve içecek görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine delalet eder.

Kahve falında balık yiyeceğini görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir