AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek dağıtmak

Kahve falında yiyecek dağıtmak

Kahve falında yiyecek dağıtmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, düşünmeden hareket edeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete inanılır.

Kahve falında yiyecek dağıtmak gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında yiyecek dağıtmak manevi olarak huzur içinde olacağına, rahatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yiyecek hazırlamak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında çeşit çeşit yiyecek görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, rahatın kaçacağına alamet eder.

Kahve falında komşudan yiyecek almak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemek yiyeceğini görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına yorulur.

Kahve falında ölen birine yiyecek vermek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Kahve falında yiyecek taşımak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir