AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek taşımak

Kahve falında yiyecek taşımak

Kahve falında yiyecek taşımak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yiyecek taşımak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında yiyecek taşımak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında yiyecek deposu görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kişinin her türlü zenginliğine yorulur.

Kahve falında ölü birinden yiyecek almak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ata yiyecek vermek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde yiyecek görmek işlerindeki karın artacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yiyecek dağıtmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı yiyecekler yemek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalete yiyecek atmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, evi yoksa ev alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir