AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete yiyecek atmak

Kahve falında tuvalete yiyecek atmak

Kahve falında tuvalete yiyecek atmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete yiyecek atmak gördüyseniz:

  • Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında tuvalete yiyecek atmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette yiyecek görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Kahve falında yiyecek atmak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına delalettir.

Kahve falında parayı tuvalete atmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete çamaşır atmak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eti tuvalete atmak kendisini daha rahat hissedeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete çöp atmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı tuvalete atmak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir