AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek aldığını görmek

Kahve falında yiyecek aldığını görmek

Kahve falında yiyecek aldığını görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, yolculuğa çıkmaya rivayet eder.

Kahve falında yiyecek aldığını gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Kahve falında yiyecek aldığını görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında yiyecek ambarı görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, önünün açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk yiyecek görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kısmetli kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak üzüleceğine ve pişman olacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işarettir.

Kahve falında yiyecekte kıl görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğe yiyecek vermek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine yorulur.

Kahve falında bedava yiyecek almak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir