AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tayt giymek

Kahve falında yeşil tayt giymek

Kahve falında yeşil tayt giymek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, resmi bir göreve getirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tayt giymek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Kahve falında yeşil tayt giymek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hasta ise iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli tayt giymek kazancın günden güne düşeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tayt giydiğini görmek işlerin yoluna gideceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı tayt giymek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi tayt giymek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe tayt giymek işlerinizin bozulacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah tayt giymek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında tayt giymek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir