AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli tayt giymek

Kahve falında renkli tayt giymek

Kahve falında renkli tayt giymek ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli tayt giymek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda diğerlerini sizden daha şanslı buluyor olabilirsiniz.

Kahve falında renkli tayt giymek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, küskünlüklerin oluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık tayt giymek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi tayt giymek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, azap çektiğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe tayt giymek insanların alım gücünün azalacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil tayt giymek şanslı günlerin kapıda olduğuna, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında tayt giydiğini görmek sıkıntılara neden olacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tayt giymek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tayt giymek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir