AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tayt giymek

Kahve falında siyah tayt giymek

Kahve falında siyah tayt giymek sorunların çözüm bulacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tayt giymek gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Kahve falında siyah tayt giymek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tayt görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında tayt giymek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tayt giymek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe tayt giymek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi tayt giymek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı tayt giymek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık tayt giymek eğlenceli şekilde yaşayacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir