AnaSayfa / Genel / Kahve falında tayt giymek

Kahve falında tayt giymek

Kahve falında tayt giymek hayırlı haberler getireceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, çok güzel günler geçirileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tayt giymek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Kahve falında kırmızı tayt giymek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Kahve falında renkli tayt giymek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret eder.

Kahve falında mavi tayt giymek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tayt giymek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık tayt giymek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında pembe tayt giymek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Kahve falında tayt giydiğini görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet eder.

Kahve falında tayt giymek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, verilen emeklerin heba olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir