AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tayt giymek

Kahve falında mavi tayt giymek

Kahve falında mavi tayt giymek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kısmetin kapanacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi tayt giymek gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Kahve falında mavi tayt giymek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli tayt giymek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı tayt giymek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında yırtık tayt giymek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah tayt giymek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe tayt giymek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil tayt giymek hanenizde bolluk olacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tayt giymek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir