Kahve falında uzun şapka görmek

Kahve falında uzun şapka görmek hastalıklardan kurtulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, farklı kişilerle tanışacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun şapka gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Kahve falında uzun şapka görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, çok güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnet şapkası görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şapka denemek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında şapka hediye etmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işarettir.

Kahve falında dantel şapka görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında pembe şapka görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin şapka taktığını görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında bebek şapkası görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top