AnaSayfa / Genel / Kahve falında lif yapmak

Kahve falında lif yapmak

Kahve falında lif yapmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, ne yöne gideceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lif yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Kahve falında lif yapmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe lif görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi lif görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında lif örmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine delalettir.

Kahve falında lif görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında yırtık lif görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında örgü lif görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz lif örmek hayal kırıklığına düşeceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir