AnaSayfa / Genel / Kahve falında lif işlemek

Kahve falında lif işlemek

Kahve falında lif işlemek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında lif işlemek gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında lif işlemek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz lif örmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kasasının daha çok para dolacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık lif görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lif örmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz lif görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında lif satmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında banyo lifi görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, önemli bir lider haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında lif ördüğünü görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir