AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik kumaşı görmek

Kahve falında gelinlik kumaşı görmek

Kahve falında gelinlik kumaşı görmek hayata küsecek duruma geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik kumaşı gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Kahve falında gelinlik kumaşı görmek ağız tadının yerinde kalacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumaş hediye almak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kumaş almak çok sayıda borca gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kumaş görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eteklik kumaş almak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumaş görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında gri renk kumaş görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simli kumaş görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, hayırlı bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir