AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt kusmak

Kahve falında kağıt kusmak

Kahve falında kağıt kusmak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, namının yürüyeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, istediği oranda da eğleneceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında kağıt kusmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla şey yapmak ya da çok fazla şeye sahip olmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kağıt kusmak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Kahve falında bulgur kusmak günahkar olacağı işlere gireceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akciğer kusmak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına delalet eder.

Kahve falında soğan kusmak eşlerinin kapanacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında ip kusmak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk kusmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ balık kusmak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir