AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğa isim koymak

Kahve falında bir çocuğa isim koymak

Kahve falında bir çocuğa isim koymak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sorunların çözüm bulacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çocuğa isim koymak gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Kahve falında çocuğa isim koymak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğa isim koymak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuna isim koymak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında doğan çocuğuna isim koymak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında doğmamış çocuğa isim koymak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğa isim koymak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğuna isim koymak hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğe isim koyduğunu görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir