AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık gömlek giymek

Kahve falında yırtık gömlek giymek

Kahve falında yırtık gömlek giymek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık gömlek giymek gördüyseniz:

  • Gerçekleri görememeniz durumunda sorunlar oluşabilir.

Kahve falında yırtık gömlek giymek hayat boyu desteği olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık beyaz gömlek görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında yırtık gömlek görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, isteklerin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yırtık bot giymek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık iç çamaşırı giymek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliği yırtık giymek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, saygınlık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık ayakkabı giymek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir