AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık iç çamaşırı giymek

Kahve falında yırtık iç çamaşırı giymek

Kahve falında yırtık iç çamaşırı giymek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık iç çamaşırı giymek gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamamalısınız.

Kahve falında yırtık iç çamaşırı giymek kötü günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık iç çamaşır görmek elde edilecek menfaatlere, gerçeklere yüz çevrileceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırını yırtık görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına işarettir.

Kahve falında yırtık iç çamaşırı görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırının yırtık olduğunu görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının iç çamaşırını giymek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah iç çamaşır giydiğini görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı giydiğini görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir