AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık giysi görmek

Kahve falında yırtık giysi görmek

Kahve falında yırtık giysi görmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık giysi gördüyseniz:

  • Gücünüzü gösterin.

Kahve falında yırtık giysi görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden giysi almak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında giysiyi ters giymek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında giysilerini toplamak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında giysilerini kaybetmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak giysi görmek çok üzüntü duyulacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birinden giysi almak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağınık giysi görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir