AnaSayfa / Genel / Kahve falında giysilerini toplamak

Kahve falında giysilerini toplamak

Kahve falında giysilerini toplamak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, varolan borçların ödeneceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında giysilerini toplamak gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Kahve falında giysi toplamak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında giysilerini toplamak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bol giysi giymek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni giysi satın almak iş hayatında zarar edileceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni giysi denemek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü giysi görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün giysilerini görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık giysi görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, eğer işsizse iş bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir